Osvrt na 2023. godinu

Podijelite naš članak:

Svima od srca radosnu i uspješnu novu 2024. želi IFFD Hrvatska!

Svim moderatorima, volonterima, voditeljima i polaznicima, kako sadašnjim tako i budućim, želimo od srca puno uspjeha i radosti u novoj 2024. godini.

2023. godina bila je izuzetno uspješna po broju održanih tečajeva i broju sudionika!

U gradu Zagrebu održana su četiri tečaja, jedan tečaj održan je u Splitu i jedan u Sisku.

Udruga IFFD Hrvatska dobitnik je i projekta Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u svrhu pružanja podrške roditeljstvu. *

Opći je cilj projekta osnažiti roditelje djece predškolske dobi s potresom pogođenih područja.

Udruga do sada nije provodila svoje programe na području Sisačko-moslavačke županije (Glina – potpomognuto područje i Sisak) pa je ovo bila prilika za ukazati roditeljima s potresom pogođenih područja na važnost neprestanog usavršavanja roditeljskih kompetencija, usklađivanja odgojnih metoda i oblikovanja zajedničkog odgojnog programa za svako dijete, uz minimalno korištenje ekrana u odgoju djece. Također, roditelje se potiče na usvajanje vrijednosti odgovornog roditeljstva te proaktivno djelovanje s ciljem razvoja kvalitetnih dodatnih sadržaja i aktivnosti za djecu i roditelje.

Uz navedeni projekt u RH, svi zaljubljenici u obiteljski život mogli su stjecati dodatna znanja i poticaje za usavršavanje svog roditeljskog poziva kroz online kongrese pod nazivom “Love Talks”.

“Love Talks 1” prvi je međunarodni digitalni kongres u organizaciji IFFD-a pod nazivom „Razgovori o ljubavi: Seksualnost i osjećajnost“.
Riječ je o dvojezičnom kongresu (španjolski i engleski) koji se sastoji od 40 unaprijed snimljenih predavanja u trajanju od 15 do 20 minuta, s renomiranim govornicima koji znaju kako prenijeti ljepotu seksualnosti i osjećaja.
Među govornicima su Marian Rojas, Mariolina Ceriotti, Meg Meeker, Shaunty Feldhahn, Micaela Menárguez, Cristian Conen i mnogi drugi.

“Love Talks 2” pod nazivom „Uravnotežen život“, nastavak je online kongresa u obliku druge sezone.
Također je riječ o dvojezičnom kongresu (španjolski i engleski) koji se sastoji od više od 20 unaprijed snimljenih predavanja u trajanju od 15 do 20 minuta, s renomiranim govornicima koji znaju pomoći kako pronaći ravnotežu obiteljskog i poslovnog života.
Među govornicima su Jordi Roca, Bahira Trask, Nuria Chinchilla, Victoria Caparas, Kalena de Velado, Inigo Zaldivar i mnogi drugi.

Kongrese je pratilo više od 250 hrvatskih bračnih parova.

Neka nam svima uspjesi 2023. daju poleta za 2024. godinu, te da i dalje budemo na usluzi drugim obiteljima vjerno ispunjavajući našu misiju i pomažući svima da pronađu i šire radost obiteljskog života!

*Ovaj Projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Pretplatite se na naš newsletter

Subscription Form

Drugi članci

Objavljeno

Druženje obitelji

U nedjelju 19.05.2024. održalo se druženje obitelji koje su bile polaznici tečaja u organizaciji IFFD-Hrvatska, a u sklopu projekta koji

Objavljeno

IFFD u Sisku

Od rujna 2023.godine Udruga IFFD Hrvatska u sklopu projekta “Prvi koraci u roditeljstvu” provodila je svoje aktivnosti po prvi put