Opraštamo se od Maje Tenšek

Podijelite naš članak:

Opraštamo se od Maje Tenšek

Dragi prijatelji, dragi polaznici radionica Obiteljskog obogaćivanja!

Sigurno je do vas došla tužna vijest da nas je 26. veljače 2023. godine zauvijek napustila naša Maja Tenšek. Svidjelo se milosrdnom Ocu pozvati ju k sebi u njenoj 40. godini.
 
Slavila je život, voljela je Boga, svoga Vlatka i svoju djecu.
Osvojila nas je svojim veseljem, zanosom i predanošću.
 
Prijavila se kao polaznica na jednu našu radionicu prije više od 10 godina nakon jednog predstavljanja Obiteljskog obogaćivanja na Radio Mariji. Rekla nam je: “Čula sam da na svojim radionicama pomažete roditeljima da budu još bolji i da svoju djecu možemo dovesti sa sobom”. To ju je privuklo, dovuklo, zaljubila se je punim srcem u naš program i ubrzo postala “mi”, naš pokretač, naša suradnica, organizator, inovator, moderator. Naša prijateljica. Naša podpredsjednica. Naša vrijedna Maja. 
 
Case metodologiju odmah je primijenila u životu, sama je osmislila, napisala i moderirala slučaj koji smo koristili prilikom treniranja voditelja malih grupa, i koji je prihvaćen i u drugim članicama IFFD-a. Moderirala je Prve korake, Bračnu ljubav, Predadolescenciju…
Organizirala je medijsko praćenje dolaska Jose-Marije i Rose Postigo Pich, tribinu i predstavljanje Rosine knjige “Kako biti sretan s 1,2,3.. djece”. I kad je otišla drugim putem, na druge projekte i aktivnosti i dalje je bila uz nas kao moderator. 
 
Dragi moj Bože, koliko je ljubavi, energije, volje, elana, odlučnosti, radišnosti i sreće bilo u Maji! Taj slap se je iz nje izlijevao i prelijevalo na sve nas.
 
Ušla je u naše živote burno, veselo i glasno, a tu je i ostala. Mi smo ponosni što smo ju imali prilike upoznati i tužni jer je više nećemo gledati oči u oči.
Maja i Rosa

Pretplatite se na naš newsletter

Subscription Form

Drugi članci

Objavljeno

Druženje obitelji

U nedjelju 19.05.2024. održalo se druženje obitelji koje su bile polaznici tečaja u organizaciji IFFD-Hrvatska, a u sklopu projekta koji

Objavljeno

IFFD u Sisku

Od rujna 2023.godine Udruga IFFD Hrvatska u sklopu projekta “Prvi koraci u roditeljstvu” provodila je svoje aktivnosti po prvi put