Love Talks – Sezona 2: Uravnotežen život

Podijelite naš članak:

Nakon iznimno uspješnog prvog međunarodnog digitalnog kongresa Love Talks, pod nazivom „Razgovori o ljubavi: Seksualnost i osjećajnost“, IFFD je organizirao nastavak u obliku druge sezone pod nazivom “Uravnotežen život”.

Riječ je o dvojezičnom kongresu (španjolski i engleski) koji se sastoji od više od 20 unaprijed snimljenih predavanja u trajanju od 15 do 20 minuta s renomiranim govornicima koji znaju kako naći ravnotežu obiteljskog i poslovnog života.

Među govornicima su Jordi Roca, Bahira Trask, Nuria Chinchilla, Victoria Caparas, Kalena de Velado, Inigo Zaldivar i mnogi drugi.

Sva predavanja možete slušati od 22.04.2023 do 22.07.2023. i u vrijeme koje vama najbolje odgovara. Kao dodatak se dobije i pristup prvoj sezoni Love Talks-a koja sadrži 40-tak predavanja.

Ne propustite!

POSEBNA PRILIKA: Upišite kod 40LTS2 za popust od 40%.

Pristup predavanjima možete ostvariti na dva načina: 

1. Direktno od IFFD-a putem poveznice https://iffd.vhx.tv/ 

2. Preko našeg webshopa klikom na dolje navedeni gumb “Kupi pristup predavanjima”. 

Nakon plaćanja na email adresu koju ste prijavili prilikom prijave dobit ćete podatke za pristup video predavanjima. 

Pretplatite se na naš newsletter

Subscription Form

Drugi članci

Objavljeno

Druženje obitelji

U nedjelju 19.05.2024. održalo se druženje obitelji koje su bile polaznici tečaja u organizaciji IFFD-Hrvatska, a u sklopu projekta koji

Objavljeno

IFFD u Sisku

Od rujna 2023.godine Udruga IFFD Hrvatska u sklopu projekta “Prvi koraci u roditeljstvu” provodila je svoje aktivnosti po prvi put